Gå til hovedinnhold

Tips til 97 ferdige julekalendere

Det finnes SÅ mange julekalendere å velge mellom, og det bør ikke være noe problem å finne en som du eller barna/ungdommen liker. Her er hele 97 julekalendere - noe for en hver smak :)


Volkswagen-folkevognbuss julekalender

En perfekt miks av nostalgi og hjulestemning! Med Volkswagen-folkevognbuss julekalender bygger du den ikoniske folkevognbussen T1 i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren, og resultatet blir en fin interiørdetalj som skal stå fremme hele året!
Pris: 699 NOK

Volkswagen Boble-julekalender

Volkswagen Beetle, eller &&Boble&& som den for evig vil hete på norsk, er en av verdens mest elskede biler, og her kommer en hel julekalender som hyllest til bilmodellen! Bygg en klassisk Boble i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og blir en fin interiørgjenstand du kan ha fremme hele året!
Pris: 699 NOK

Simply Chocolate Sjokoladekalender for to

Får julestemningen seg en trøkk fordi dere krangler om innholdet i sjokoladekalenderen? Sørg for at julefreden senker seg med Simply Chocolates store sjokoladekalender for to! Hver luke skjuler selvfølgelig to biter – og som bonus har kalenderen noen ekstra luker for å forgylle nedtellingen til julaften!
Pris: 899 NOK

Ford Mustang GT-julekalender

Trykk gassen i bånn og sladd inn i hjulefeiringen med en Ford Mustang GT! Med denne bilkalenderen bygger du ditt eget bilglis bit for bit, komplett med bunnplate og motorlyd!
Pris: 1095 NOK

Volkswagen Golf GTI-julekalender

Julen er en tid som er fylt med tradisjoner og nostalgiske innslag. Derfor er det på sin plass med en julekalender av samme kaliber. Volkswagen Golf GTI-julekalenderen er fylt med bildeler som bit for bit bygges sammen til den tidløse bilen, akkurat tidsnok til julaften!
Pris: 799 NOK

Porsche 911 Julekalender

Oppnå optimal julestemning med en Porsche julekalender! Bit for bit, bygger du opp en Porsche 911 i skala 1:43, en lydmodul med originalmotorlyden fra Porsche og en sokkel med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt for bilelskeren og er en pen innredningsdetalj å ha framme året rundt!
Pris: 799 NOK

Romantisk julekalender for par

Få mest mulig kos ut av julen med en romantisk julekalender for par! Hver luke gir dere tre aktivitetsforslag – enten morsomme ting å gjøre sammen, romantiske gester eller heit, sexy inspirasjon dere kan ta medtil sengs!
Pris: 129 NOK

Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Glem alt om reinsdyr, for i år kommer julenissen i terrengbil! I Mercedes-Benz-julekalenderen bygger du den ikoniske terrengbilen Geländewagen i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren, og blir en flott interiørgjenstand som kan stå fremme hele året!
Pris: 999 NOK

Klinta årskalender med duftlys

Julekalendere er en fin ting, men hvorfor er det kun rundt julen vi skal åpne luker og bli overrasket av gaver? Klintas årskalender åpnes hver måned og består av 12 aromaterapilys med forskjellige dufter som er utviklet for å passe til akkurat den måneden.
Pris: 549 NOK

Lag din egen drikkekalender

Skjem bort en tørst venn med en drikkekalender! Brus, cider eller kanskje hjemmelaget saft? Du bestemmer selv hva du fyller kalenderen med – her snakker vi om en skikkelig personlig gave! Kalenderen har plass til tjuefire flasker, er laget i papp og leveres sammenbrettet. Merk at drikke ikke er inkludert.
Pris: 229 NOK

Lag din egen energidrikk-julekalender

Den perfekte julegaven til vennen som hiver innpå koffeindrikke eller samboeren som alltid nipper til energidrikk etter treningen? Enkelt: fyll vår energidrikk-julekalender med 24 bokser av mottakerens foretrukne livseliksir og få fart på desembermørket. Kalenderen har plass til tjuefire bokser (33 cl), er laget i papp og leveres sammenbrettet. Merk at energidrikk ikke er inkludert.
Pris: 159 NOK

Julekalender for sofapoteter

Fjern julestresset med trening i desember! Denne julekalenderen for sofapoteter er en treningskalender som hver eneste dag foreslår tre forskjellige øvelser. Gjør en av dem og lad opp til julen ved å få litt bedre kondisjon og noen ekstra muskler før du hugger innpå med julematen!
Pris: 149 NOK

Lag din egen kalender med tekst

Gi bort en annerledes og personlig desembergave – her er julekalenderen der du selv skriver en melding bak hver luke! Overrask partneren din med 24 romantiske meldinger, skriv en liste over de beste filmtipsene dine til en venn eller fyll kalenderen med morsomme aktiviteter til hele familien!
Pris: 129 NOK

Land Rover Defender-julekalender

Glem reinsdyrene. I år kjører julenissen terrengbil! I Land Rover-julekalenderen bygger du den klassiske terrengbilen Defender i skala 1:43, en en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt for bilelskere og blir en fin interiørgjenstand som kan stå fremme hele året!
Pris: 799 NOK

Mercedes-Benz 300 SL-julekalender

Med sine flotte måkevingedører tok Mercedes-Benz 300 SL verden med storm, og her kommer en hel julekalender som en hyllest til den klassiske bilen! Bygg en modellbil i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren, og blir en en fin interiørdetalj som kan stå fremme hele året!
Pris: 799 NOK

Spralla® Julekalender i tre

Fyll eskene i denne lekkert dekorerte julekalenderen i tre med ditt eget spennende innhold, og start nedtellingen til julaften Med den fine pynten og stemningsfylte belysningen blir denne julekalenderen som du selv fyller en perfekt del av julepynten.
Pris: 479 NOK

Vespa Julekalender

Tell ned hele veien fra &&uno&& til &&venti quattro&& med julekalenderen som hyller den klassiske, italienske Vespaen! Bygg en modellskuter i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til alle Vespa-elskere og blir en flott innredningsgjenstand du kan ha stående fremme hele året.
Pris: 869 NOK

Xocolatl sjokoladekalender

For mange er sjokolade likestilt med nydelig kunst, og ikke minst gjelder det når hver sjokoladebit er elegant pyntet for hånd og luksuriøst pakket inn. Xocolatl sjokoladekalender er like mye utsøkt julekalender for nedtelling til julaften, som eksklusiv konfekteske som kan settes frem når du har fint besøk.
Pris: 549 NOK

Popcorn Shed Popkorn-julekalender

Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! Pop! POP!
Pris: 329 NOK

OneToHundred Proteinbars-kalender

Hvis du bryr deg mer om trening enn pepperkaker og gløggfester, har vi julekalenderen som gir deg ekstra energi til julens mange treningsøkter. Let the gains begin med OneToHundreds proteinbarkalender!
Pris: 529 NOK

House of Fudge-julekalender

Når en vanlig sjokoladekalender føles tørr og kjedelig, er det på tide å løfte nivået på nedtellingen til jul. House of Fudge-julekalenderen gir en velsmakende start på dagen med sin kombinasjon av melkesjokolade og uslåelig, myk og håndlaget fudge.
Pris: 199 NOK

MyMuesli müsli-kalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli müsli-kalender forgyller frokosten med økologisk müsli i tjuefire forskjellige smaker – hva sies om sprø müsli med smak av sjokolade, mango eller julekrydder?
Pris: 799 NOK

MyMuesli grøt-kalender

Forgyll hver eneste desembermorgen frem til jul med en god frokost! MyMuesli grøt-kalender inneholder porsjonsbegre med økologisk havregrynsgrøt i tjue forskjellige smaker – hva sies om grøt med smak av sjokolade, vaniljeboller eller juleristede mandler?
Pris: 899 NOK

Xocolatl økologisk sjokoladekalender

Julen står for døren, og det er selvfølgelig viktig å pynte den skikkelig. Den sjokoladefylte og økologiske julekalenderen fra Xocolatl ser ut som en lekker dørkrans i juleskrud, og blir en nytelse for både øye og munn, samtidig som den lett skaper julestemning!
Pris: 759 NOK

Julekalender neglelakk

Gled deg til jul ved å lakkere neglene og stelle de fine med denne kule kalenderen. Julekalender neglelakk er en morsom, kubeformet adventskalender for den som liker å ta vare på neglene sine når det lakker mot jul.
Pris: 219 NOK

The Mallows fylte marshmallows-kalender

Julen er en tid for nytelse, og nedtellingen til julen trenger ikke å være noe dårligere. Med The Mallows julekalender kan du få en god og velsmakende start på dagen, der hver dags luke bur på en luftig marshmallow fylt med karamell i nøye utvalgte smakskombinasjoner.
Pris: 659 NOK

The Mallows Marshmallows-julekalender

Nyt ikke bare én, men to deilige marshmallows hver dag, skjult bak lukene i en luksuriøs julekalender i svart og gull. The Mallows-julekalenderen består av hele 25 luker fylt med økologiske og eksklusive marshmallows i forskjellige smakskombinasjoner.
Pris: 599 NOK

Get Boring Stuff Done Julekalender

Det er ikke noe galt med julevask, men julefreden kommer raskere hvis du porsjonerer ut ryddingen og vaskingen gjennom hele desember! Med denne morsomme julekalenderen skraper du daglig frem en ryddeoppgave som du ellers garantert hadde utsatt!
Pris: 99 NOK

Puslespillkalender (1000 biter)

Det er tusen biter til julaften, og nå er det din tur til å pusle sammen julen! Hver luke i denne adventskalenderen inneholder biter til puslespillet som bit for bit blir et julete puslespill med totalt 1000 biter.
Pris: 379 NOK

Hjernetrim i metall-julekalender

Tren hjernen hver dag frem til julaften! I julekalenderen vår skjuler det seg en finurlig hjernetrim i metall bak hver eneste luke, perfekt for deg som liker triks og knep! Klarer du å løse alle før julenissen kommer?
Pris: 379 NOK

BonBon godterikalender

Bavianrumpe og Kloakkslam. Høres ut som den perfekte oppladningen til jul, eller hva? BonBons festlige og sprø julekalender setter den perfekte stemningen hver desembermorgen, og lar deg telle ned dagene til julaften med favorittgodteriet ditt fra 90-tallet!
Pris: 249 NOK

Harry Potter-julekalender

Alohomora! Hent frem tryllestaven, åpne dagens luke og tell ned dagene til julaften med 24 spennende overraskelser i en helt magisk Harry Potter-julekalender.
Pris: 499 NOK

Tony's Chocolonely sjokoladekalender

Alle som sitter på nåler og venter på at julaften skal komme, vet at nedtellingen går bittelitt raskere når dagen starter med en sjokoladebit. Gjør desember og lengselen etter julenissen litt bedre med en sjokoladekalender fra Tony’s Chocolonely som gjør livet – og desember – mye bedre!
Pris: 249 NOK

Elvis Presley-julekalender

Mange av oss minnes det deilige 50-tallet med en viss nostalgi. Elvis' fine stemme som strømmet ut av transistorradioen, klassiske, kule biler i brylkrem i enhver manns baderomsskap. Hvis du også synes det er vanskelig å slippe taket i 50-tallet, er denne Elvis Presley-julekalenderen som skapt for deg!
Pris: 659 NOK

Among Us-julekalender

Feirer de jul om bord på Among Us' store romskip? Det kan du stole på – derimot skal du ikke stole på de skumle alienskurkene som eventuelt skjuler seg bak lukene på Among Us-kalendern! I tillegg til figurer fra spillet, inneholder kalenderen morsomme klistremerker, stempler og serier – perfekt til Among Us-fans som lengter etter julen!
Pris: 649 NOK

Grower's Cup kaffe julekalender

Tell ned dagene til julaften med en god kopp kaffe med påfyll hver dag! Kaffekalenderen Grower's Cup inneholder 25 poser med håndristet kaffe, og takket være den smarte emballasje kan du lage kaffen rett i posen. Denne julekalenderen til voksne er den perfekte gaven til din kaffeelskende venn!
Pris: 549 NOK

English Tea Shop Triangle-tekalender

Tell ned dagene til jul med en stor og triangelformet tekalender fra English Tea Shop! De 25 lukene inneholder økologisk te i 13 julete smaker som lar deg få maks ut av julekosen i desember!
Pris: 279 NOK

Relaxing December badekalender

Dropp julestress og mas – her er julekalenderen med badebomber, såper og kroppspleieprodukter som får deg helt avslappet! Gjør om hjemmet ditt til et mini-spa i desember, når du åpner lukene i denne søte kalenderen fra Technic.
Pris: 249 NOK

Julemarked julekalender i tre

Det er vel lite som leder tankene så til julen som et ekte julemarked der duften av glühwein blander seg med tonene fra klassiske julesanger. Med en julekalender i tre fanger du den julefølelsen helt perfekt – og med sin stemningsfylte belysning blir julekalenderen du selv fyller den perfekte julepynten.
Pris: 949 NOK

Funko Pop! Disney-julekalender

Å telle ned dagene til jul med Funko Pop! er for mange en juletradisjon som er like viktig som selveste julenissen. Så hvorfor ikke satse på varemerkets Disney-julekalender i år? Bak hver luke skjuler det seg en velkjent Disney-figur i artig juleutstyr!
Pris: 799 NOK

Roblox-julekalender

En Roblox-julekalender kan gjøre desember til en ekstra fin måned! Denne kalenderen inneholder 24 deler som gjør det mulig å hygge helt unike Roblox-karakterer. Med andre ord et konsept som ikke er helt ulikt dataspillet med samme navn.
Pris: 599 NOK

Minecraft-julekalender

Selvfølgelig skal gamerkidsa har sin egen Minecraft-julekalender! Det er rett og slett en menneskerett å kunne telle ned dagene til jul med en episk kalender, og her finner du det perfekte alternativet til de største Minecraft-nerdene i livet ditt.
Pris: 499 NOK

Estate Coffee kaffe julekalender

Nyt en kopp velsmakende espresso hver eneste dag frem til jul! Kaffekalenderen fra Estate Coffee inneholder 24 kaffekapsler i 12 forskjellige smaker. Kapslene passer til Nespresso-maskiner, og denne adventskalenderen til voksne er en perfekt gave til din kaffeelskende venn!
Pris: 399 NOK

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

Gjør nedtellingen til julaften til en svært så velsmakende affære med denne gigantiske de luxe-kalenderen, fylt med delikatesser fra britiske Cartwright & Butler! Nyt søte godsaker som fudge og kaker, blandet med lekre ostekjeks, luksuriøse marmelader og uimotståelige teer – innholdet i kalenderen har en nettovekt på hele 4,5 kg!
Pris: 4399 NOK

Whittard kakao-kalender for to

Etter en intens snøballkrig eller langtur i snødekket landskap, er det lite som passer bedre enn en kopp kakao. Julekalenderen fra Whittard lar deg holde varmen og gleden hele veien frem til jul. Med to kopper varm sjokolade bak hver luke, passer denne kalenderen utmerket til å dele med en du liker!
Pris: 979 NOK

Yankee Candle julekalender

La julestemningen spre seg i hver en krok når du teller ned dagene til julaften med kalenderen fra Yankee Candle! Julekalenderen med duftlys inneholder 24 lys i åtte julete dufter. Kanskje din favoritt blir Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights?
Pris: 649 NOK

Cupid & Comet luksus-kattekalender

Unngå å få din egen grumpy cat – skjem i stedet bort pus med en egen julekalender! Cupid & Comet julekalender til katt har 24 luker som er fylt med godbiter, så pus kan spise i vei hver eneste dag frem til jul!
Pris: 149 NOK

Cupid & Comet luksus-hundekalender

Skjem bort hunden din med en egen julekalender! Cupid & Comet julekalender til hund har 24 luker som er fylt med godbiter, så hunden kan spise i vei hver eneste dag frem til jul!
Pris: 149 NOK

Citroën 2CV-julekalender

Bygg skikkelig hjulestemning med et superglis av klassisk målestokk med den franske lille Citroën 2CV! Bak hver luke skjuler det seg en del til bilen og panoramaet, og i rett tid til jul har du skapt en komplett minimodell av det magiske mesterverket fra Citroën.
Pris: 699 NOK

Trabant Sonderedition-julekalender

I Øst-Tyskland var ventetiden på en egen Trabant opptil 15 år, men med denne bilkalenderen trenger du bare å vente i 24 dager! Bak hver luke skjuler det seg en del til en Trabant 601, komplett med bunnplate og lydmodul.
Pris: 759 NOK

Kahls kaffekalender

Greit nok at gløgg og toddy er tett forbundet med julen, men det finnes egentlig kun én drikk som gjør det verdt å stå opp en kald og mørk desembermorgen! Kahls kaffekalender byr på spennende kaffesorter og tar deg med på en spennende reise fra frokostbordet og rundt hele verden for å finne de aller beste kaffebønnene.
Pris: 499 NOK

Lag din egen Prosecco-kalender

Gi desember litt ekstra gullkant med en julekalender du selv fyller med favoritten din blant proseccoene!! Nedtellingen til julaften blir både mer luksuriøs og mye morsommere når det skjuler seg en boblende overraskelse bak hver eneste dags luke. Merk at prosecco ikke følger med.
Pris: 249 NOK

Sokkekalender Harmoni (37-40)

Trask rundt i harmoni til jul! Julekalenderen vår med sokker i myke farger skjemmer bort føttene dine hver eneste dag frem til julaften! Sokkekalenderen inneholder 24 par sokker i størrelse 37-40.
Pris: 899 NOK

Strømpekalender Fargerik (40-45)

Tass, tass! Bli nissen som tasser rundt i nye, fine strømper hver eneste dag frem til jul! Strømpekalenderen vår er en morsom julekalender, fylt med 24 par strømper i størrelsen 40-45 som gjør føttene fargerike i desembermørket!
Pris: 895 NOK

Famous Grouse XL-julekalender

Alle liker julenissen, men når julerypa fra Skottland kommer med gaver, er de uovervinnelige. Fylt med myk sjokoladetrøffel med smak av den skotske klassikeren Famous Grouse. Denne velsmakende julekalenderen er den selvfølgelige gaven til en whiskykjenner som fortjener litt ekstra i desembermørket. Julaftenluken inneholder i tillegg en hel Famous Grouse-sjokolade.
Pris: 399 NOK

Bubble T-badekalender

Glem alt om grå og sliter vinterhud, og la i stedet huden stråle om kapp med de mange tusen julelys. Bubble T Cosmetics’ julekalender er fylt med fargesprakende og velgjørende produkter til kroppen, og gjør nedtellingen til julaften både morsommere og deiligere!
Pris: 599 NOK

Simply Chocolate Mega-sjokoladekalender

Er mottoet ditt &&Go big or go home&&? Overrask en sjokoladeelsker med denne gigantiske sjokoladekalenderen fra Simply Chocolate! Her bys det på store sjokoladebiter hver eneste dag, og det er til og med plass til noen ekstra biter, så totalt blir det over 1,3 kilo sjokolade som forgyller din desember!
Pris: 1395 NOK

Gjør din egen Julekalender

Gi bort en unik julekalender til en du liker! Denne kalenderen i gjør det selv-modell fyller du selv med tjuefire overraskelser som passer mottakeren. Kalenderen har 24 rom i tre forskjellige størrelser, er laget i papp og leveres sammenbrettet. Merk at den leveres uten innhold (det er liksom litt av poenget!).
Pris: 149 NOK

Friends Julekalender

Akkurat som en Holiday Armadillo, er Friends julekalender her for å gi litt ekstra gullkant på julefeiringen din. Bak hver luke skjuler det seg en ikonisk gave fra serien som sender deg rett tilbake til vennenes julepyntede New York.
Pris: 399 NOK

Harry Potter-julekalender med sokker

Når det trekker kaldt i Galtvorts lange og trolske korridorer rundt juletider, er det selvfølgelig magisk smart å ha en Harry Potter-sokkekalender! Kalenderen inneholder tolv par myke, deilige sokker med motiv fra Harry Potters fortrollede verden.
Pris: 599 NOK

Disney Ooshies-julekalender

Tell ned dagene til julaften og feir den store dagen sammen med Snøhvit, Belle, Tornerose og alle de andre Disney-figurene. Disney Ooshies-julekalender inneholder alle favorittfigurene dine: prinser og prinsesser fra Disneys høyest elskede filmer!
Pris: 399 NOK

Marvel Ooshies-julekalender

Avengers assemble! Akkurat som med Avengers, kan du nå samle din egen gjeng med favorittene fra Marvel Universe. Julekalenderen med Marvel Ooshies bugner av morsomme overraskelser med alle favorittfigurene dine fra filmene du har sett tusenvis av ganger, og blir det perfekte tilskuddet til Marvel-samlingen din.
Pris: 399 NOK

DC Comics Ooshies-julekalender

Nedtellingen til jul går raskere enn Flash kan løpe når hver dag starter med å åpne en luke i DC Comics Ooshies-julekalenderen. Kalenderens luker skjuler hver dag en ny overraskelse i form av 24 kule ooshies-figurer, perfekt til store og små DC Comics-fans.
Pris: 399 NOK

Niederegger Vinterklassiker Marsipankalender

Det er få søtsaker som er så forbundet med julen som marsipan, og denne luksuriøse marsipankalenderen fra Niederegger er den perfekte nedtellingen til julaften! Kalenderen inneholder sjokoladetrukket marsipan i seks forskjellige smaker, blant annet appelsin, mørk sjokolade og espresso.
Pris: 449 NOK

Baileys-julekalender XL

Tell ned dagene til julaften som aldri før med denne sjokoladekalenderen for voksne! Bak lukene i denne ekstra store Baileys-kalenderen skjuler det seg melkesjokoladetrøfler med mykt Baileys-fyll i forskjellige smaker og på julaften gjemmer det seg en hel, stor Bailieys-sjokolade. Perfekt gave til voksne godterielskere, med ønske om en god jul!
Pris: 399 NOK

Heavenly by Schöttinger Lakriskalender

Nå kan du by opp smakssansen din til gang rund juletreet med en lakriskalender fra Schöttinger! 24 sjokoladetrukne lakrisbiter i åtte forskjellige smakskombinasjoner får smaksløkene til å bryte ut i julesang.
Pris: 529 NOK

EXIT: The Game-julekalender

Løs et mysterium før julenissen kommer! Med den underfundige escape room-julekalenderen fra EXIT: The Game får du 24 gåter som trinn for trinn leder deg til spillets løsning – klarer du å løs gåten før tiden løper fra deg?
Pris: 599 NOK

Funko Pop! Marvel Holiday-julekalender

Få julen til å dukke opp like raskt som Flash! I denne morsomme Marvel-julekalenderen fra Funko Pop! skjuler det seg små vinylfigurer i form av superhelter, skurker og antihelter fra Marvels univers.
Pris: 799 NOK

Polkagriskalender

Er du som oss, og bare lengter etter et julen skal bli ferdig så vi endelig kan spise alt godteriet som henger på juletreet? De stripede polkagris-stengene har gjort jobben sin i treet, og nå kan du endelig stappe dem der de hører hjemme – i munnen!
Pris: 649 NOK

Ferrero Collection-julekalender

Gjør nedtellingen til julaften litt mer luksuriøs enn vanlig med en Ferrero Rocher-julekalender! Bak lukene skjuler det seg sjokoladebiter i tre forskjellige smaker: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir. Dette er den perfekte sjokoladekalenderen for voksne!
Pris: 379 NOK

S-merke godterikalender

Den svenske storfavoritten S-merke er en nødvendighet når lørdagsgodteriet skal plukkes, og den ikoniske godteribiten er allerede blitt 66 år gammel. Det feirer vi med en stor og eksklusiv julekalender som lar deg fylle munnen med S-merker hver dag frem til julaften.
Pris: 499 NOK

Hama Midi-julekalender med perler

Går tiden frem til julaften ueeeeeeeendelig saaaaaakte? La familiens utålmodige og fingerferdige medlemmer perle seg frem til jul med denne store julekalenderen med Hama-perler og perleplater! Ca. 5000 perler og et nytt motiv hver eneste dag gjør det mye morsommere å vente på julenissen!
Pris: 279 NOK

English Tea Shop Christmas Tree-tekalender

Kjølige desemberkvelder matches best med en god og varm kopp te, så det blir helt riktig å telle ned dagene til jul med en stor tekalender fra English Tea Shop! Julekalenderen med økologisk te inneholder 13 forskjellige smaker i 25 luker, og kalenderen er selvfølgelig både fin og julete å se på.
Pris: 329 NOK

Monty Bojangles vegansk sjokoladekalender

Nedtellingen til julaften fortjener en oppgradering! Den veganske sjokoladekalenderen fra britiske Monty Bojangles inneholder uimotståelig god og kakaoovertrukket sjokoladetrøffel i tre forskjellige smaker.
Pris: 279 NOK

Anthon Berg likørkalender

En sjokoladekalender med julenissemotiv og smakløs melkesjokolade kan se seg kraftig slått når denne luksuriøse likørkalenderen fra Anthon Berg gjør sin entré. 24 luker skjuler lekre sjokoladebiter med spennende og ekstravagant likørfyll som gjør nedtellingen til jul ekstra smaksrik!
Pris: 349 NOK

Smykkekalender

I år kan du glitre om kapp med juletreet og julelysene! Med en morsom smykkekalender får du halssmykke og armbånd med forskjellige anheng som gjør desembermørket litt enklere å holde ut. Kalenderen selges usortert.
Pris: 79 NOK

Haupt Lakrits-julekalender

Skjem bort lakriselskeren med en luksuriøs julekalender fra Haupt Lakrits! Bak lukene skjuler det seg gourmetlakris i tjueseks forskjellige smaker – det blir søtt, salt og uimotståelig sjokoladete når du teller ned dagene til jul med denne lakriskalenderen!
Pris: 439 NOK

Jelly Belly Jelly Beans-julekalender

Tell ned dagene til jul med søte gelébønner fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalenderen skjuler det seg godteribønner i 24 forskjellige smaker, fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til de mer sesongbetonede smakene som eple, polkagris og eggelikør!
Pris: 269 NOK

Jelly Belly Harry Potter-julekalender

Ikke engang i Harry Potters magiske verden går nedtellingen til jul raskere enn i gompeverdenen. Men med en Harry Potter-kalender kan vi i det minste gjøre hele desember til en magisk periode med Jelly Beans bak lukene!
Pris: 279 NOK

Vennlighetskalenderen

Den som er stor og sterk, må også være snill! Tell ned dagene til jul med Vennlighetskalenderens luker, og se hvordan verden rundt deg blir et litt vennligere og bedre sted for hver dag som går.
Pris: 129 NOK

Julekalender for kryssordelskere

Vil du få litt fart på hjernekontoret før julen står for døren, er dette julekalenderen for deg. Samle sammen så mange poeng som mulig frem til julaften ved å løse kryssordene bak de 24 lukene som hver dag skjuler et nytt, finurlig kryssord.
Pris: 179 NOK

English Tea Shop-julekalender

Nyt en varm og god kopp te hver eneste desemberdag frem til jul! Te-julekalenderen fra English Tea Shop er fylt med økologisk te som lar teelskeren telle ned til jul på den aller mest koselige måten som finnes. Tekalenderen er en koselig julekalender for voksne – like god enten du gir den bort til en teelsker eller unner deg selv en tidlig julegave!
Pris: 249 NOK

Wera Verktøyskalender

Gi den praktiske hjemmefikseren den perfekte desembergaven: Wera verktøykalender! 24 luker fulle av bits og skruverktøy med smarte funksjoner. Du kommer aldri mer til å banne over at du mangler en bits i riktig størrelse, og alt verktøyet får plass i det tilhørende etuiet.
Pris: 879 NOK

Luksuriøs marmelade-julekalender

Skjem bort deg selv eller noe du er glad i med den perfekte starten på dagen: Åpne marmeladekalenderen din til frokosten! Kalenderen fra franske Les Confitures a l'Ancienne er fylt med marmelade i flere gode smaker som forgyller hver eneste desembermorgen frem til julaften!
Pris: 549 NOK

Skipper's Pipe-julekalender

Gjør deg klar til en desembermåned der hver eneste dag starter med en pipe av aller beste slag – lakris! Skipper’s Pipe-julekalenderen inneholder 24 saftige lakrispiper, perfekt for deg som mener sjokoladekalenderen kan dra dit pepper’n gror.
Pris: 349 NOK

Magasin du Nord eksklusiv sjokoladekalender i tre

Sjokoladeelskere får her noe helt ualminnelig: En eksklusiv sjokoladekalender fra danske Magasin du Nord! Den nydelige, detaljerte julekalenderen i tre er fylt med sjokoladetrøfler, og kalenderen kan brukes om og om og om igjen.
Pris: 1195 NOK

Wally and Whiz-julekalender

Gjør julemåneden ekstra fin med luksuriøs vingummi fra danske Wally og Whiz! I denne vingummi-julekalenderen skjuler det seg gourmet-vingummi i nye og spennende smakkombinasjoner med frukt, bær og lakris. Ganske enkelt en perfekt julekalender for voksne!
Pris: 549 NOK

Wally and Whiz stor vingummikalender

Velg bort dårlig julegodteri. Nyt i stedet luksuriøs vingummi fra danske Wally and Whiz mens du teller ned dagene til jul! I denne vingummi-julekalenderen skjuler det seg gourmet-vingummi i annerledes smakskombinasjoner med frukt, bær og lakris – og luken på julaften er dessuten ekstra stor!
Pris: 459 NOK

Friends kaffekalender

Inviter selveste Holiday Armadillo på en kopp kaffe når det lakker mot jul! Denne kaffekalenderen med Friends-tema inneholder nemlig kaffekapsler som lar deg brygge den livsviktige drikken. Kapslene passer til Nespresso-maskiner. Julekalenderen for voksne er den perfekte gaven til din kaffeelskende venn!
Pris: 329 NOK

Chili Klaus-Julekalender

Glem den gufne sjokoladekalenderen – godterikalenderen fra Chili Klaus er forbeholdt de skikkelig modige! Chilien varmer ekstra godt i desemberkulden, og denne julekalenderen for voksne er smekkfull av chilikuler, og chilikarameller hver eneste dag frem til julaften. Dessuten skjuler det seg en spesiell overraskelse på nyttårsaften!
Pris: 549 NOK

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

Julen kommer tidlig for lakriselskeren! Med julekalenderen fra Lakritsfabriken i Ramlösa teller du ned til jul med premiumlakris, og bak hver luke skjuler det seg en ny smak!
Pris: 549 NOK

Sminkekalender

Gi desembermørket litt ekstra liv med en julekalender med sminke i fine og julete farger! Sminkekalenderen vår inneholder blant annet rouge, øyenskygge og leppestift som fjerner julestresset og gir deg muligheten til å ta litt ekstra godt vare på deg selv hver eneste dag frem til jul.
Pris: 269 NOK

Stay Magical sminke- og badekalender

Skrem bort vintermørket og gjør desember til årets koseligste måned med den søte sminke- og badekalenderen Stay Magical! De tjuefire lukene inneholder overraskelser som sminke, neglelakk, såper, badebomber og annet skjønnhetstilbehør som gjør nedtellingen til julaften litt morsommere.
Pris: 249 NOK

Man Stuff-julekalender

Unngå at folk tror du er selveste julenissen fordi skjegget ditt er viltvoksende! Med vår Man Stuff-julekalender steller du deg fin og flott, samtidig som du teller ned dagene til julaften
Pris: 399 NOK

Lag din egen ølkalender

La øl-elskeren skåle inn julen! Fyll vår øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimate gaven til øldrikkeren. Kalenderen rommer tjuefire 50 cl-flasker, er laget av kartong og leveres sammenlagt. Vær oppmerksom på at øl ikke er inkludert.
Pris: 189 NOK

Funko Pop! Harry Potter-julekalender

Feir desember på magisk vis og tell ned til jul med Harry Potter-adventskalenderen fra Funko Pop! Bak hver luke skjuler det seg en liten vinylfigur fra Harry Potters verden. Denne kalenderen blir en fortryllende fin gave til alle Potterheads!
Pris: 799 NOK

Adventskalender med skjeggolje

Skjem bort en skjeggete mann du liker med en julekalender full av skjeggolje! Kalenderen fra The Bearded Man Company inneholder 24 små flasker med pleiende og mykgjørende skjeggolje i annerledes dufter, som kaffe, appelsin og krydret rom!
Pris: 599 NOK

Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Julegavetips til barnehageansatte

Det er en koselig tradisjon å gi julegave til de ansatte i barnehagen. Det er også en fin måte å vise omtanke og takknemlighet til dem som tar vare på barna våre. Første året du skal kjøpe gave til de barnehageansatte lurer du kanskje på ting som: Hvem av de ansatte skal jeg gi til? Bør jeg kjøpe gave til alle, kun kontaktpersonen eller skal jeg velge ut de jeg føler har mest med barnet mitt å gjøre? Eller skal jeg gi en fellesgave? Hvem skal du kjøpe gave til? Størrelsen på barnehagen har mye å si når du skal avgjøre hvem du skal gi til. I en liten familiebarnehage er det naturlig at du gir en fellesgave eller en gave til hver av de ansatte. Er det en stor barnehage med mange avdelinger, gir du til de som jobber på barnets avdeling. I noen barnehager så flyter avdelingene litt over i hverandre. Da er det kanskje mest naturlig å gi til de ansatte du føler er mest sammen med barnet ditt, eller en fellesgave til personalrommet. Er du i tvil kan du snakke med andre foreldre i barn

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Julekalender til småbarnsmødre

Denne julekalenderen kunne like gjerne hett "24 måter å vise at du elsker henne på": Luke 1: Sov så lenge du vil i dag Luke 2: Frokost på sengen Luke 3: 20 min hodebunnsmassasje Luke 4: Alene hjemme søndags formiddag Luke 5: En hel dag uten bleieskift Luke 6: Middag på restaurant i kveld (barnvakt er ordnet) Luke 7: 30 min ryggmassasje Luke 8: Tur på spa med venninner Luke 9:  En hel natts søvn Luke 10: Sov så lenge du vil + frokost på sengen Luke 11: Svigermor passer ungene Luke 12: Sove til kl 10 inkl dusj og kaffe alene Luke 13: Frisørtime kl 13 Luke 14: 20 min fotmassasje i kveld Luke 15: En lørdags formiddag shopping alene Luke 16:  Sov en time til Luke 17: 30 min nakkemassasje Luke 18: Bok, pledd og kaffe i to timer Luke 19: Hudpleieren venter på deg kl 12. Luke 20: Middag kl 16 + rydding og oppvask Luke 21:  Tur på kafè med venninne mens mann og unger tar julehandelen Luke 22: Sove så leng

Pakkekalender til jenter 3-10 år

Først anbefaler vi å velge en basisgave for pakkekalenderen, f.eks:  et puslespill en pakke Lego Belville en eske Playmobil et Hello Kitty lekesett et lekeservise en pakke med lekemat doktorsett - eller noe annet din datter ønsker seg, som kommer i en pakke med mange deler. Poenget er at man kan fylle minst halvparten av kalenderen med denne hovedgaven, og barnet får noe som kan brukes også etter at adventstiden er over! :) Men for å holde på spenningen overrasker du innimellom med andre smågaver. Her er noen flere tips til kalendergaver: Hårpynt - strikk, spenner, hårbøyler i jentas favorittfarge Tegneserieblad Kinderegg Kjærlighet på pinne Fargestifter Magneter Klistremerker Sprettball Fin refleksbrikke Hårbørste Såpebobler Søt skrivebok Julepynt til barnets rom Julehefte Sokker Votter/vanter Undertøy Liten bamse Perler

Julekalender til gutter 3-10 år

Vi anbefaler å velge en basisgave for kalenderen, f.eks et puslespill en pakke Lego City eller Lego Technic en eske med Playmobil en pakke med lekemat doktorsett togbane - eller noe annet din sønn ønsker seg, som kommer i en pakke med mange deler. Poenget er at man kan fylle minst halvparten av kalenderen med denne hovedgaven, og barnet får noe som kan brukes også etter at adventstiden er over! :) Men for å holde på spenningen overrasker du innimellom med andre smågaver. Her er noen flere tips: Tegneserieblad Kinderegg Kjærlighet på pinne Liten lekebil Fargestifter Klistremerker Sprettball Lommelykt Tøff refleksbrikke Julepynt til barnets rom Julehefte Sokker, votter, undertøy Actionfigur (Kilde: Yankeestore.no )