Gå til hovedinnhold

Inspirasjon til hjemmelaget julekalender

Hjemmelaget julekalender trenger ikke å være så avansert, men liker du å være kreativ med hendene er det store muligheter for å slå seg løs. Trenger du litt inspirasjon til julekalender-prosjektet? Sjekk ut disse flotte kalenderene 😍


Denne julekalenderen er bare så nydelig <3 Klikk her for å se flere bilder, og se hvordan den ser ut når lysene tennes.


Denne julekalenderen blir man jo lykkelig av å se på. Finn frem papp, saks, maling og litt tålmodighet – eller kjøp den her.Julekalender med poser er praktisk, og trenger ikke være kjedelig. Disse syr du enkelt selv. Kjøp stoff med ferdig mønster, eller broder/mal/klipp ut ditt eget.

Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

Pakkekalender til kjæresten

Her kan du selvfølgelig bruke tipsene ovenfor utifra om kjæresten din er gutt eller jente , men vi har noen romantiske tips i tillegg:

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Gaver til henne (under 200kr)

Ofte kan det være litt vanskelig å finne fine gaver til under 200 kr, men det er langt fra umulig! Her har vi samlet et knippe gaver til henne som koster under 200 kr: ♥  Morsomme emojis-puter  som passer perfekt for jenter med sans for humor. Eller hva med katteputer , iskremputer eller cupcakesputer (nam :D)? ♥  Disse vakre og unike klokkene  er laget av ekte kokosnøtt og er et smykke i seg selv. Det produseres kun få av hver type, så sjansen for at hun allerede har en slik klokke er veldig liten :)

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Sminke kalender: Julekalender med sminke, negllakk og gode kremer

Det bugner av luksuriøse julekalendere med sminke og deilig kremer, men vil du sikre deg en bør du være tidlig ute. Allerede nå er flere utsolgt, og det ryktes om at veldig mange jenter ønsker seg en daglig dose skjønnhet i adventstiden! Og til dere menn: Ja, dama di ønsker seg julekalender i år. Bare kjøp en og se hvor glad hun blir! ;) Her får du tips til noen av dem vi ønsker oss mest: Spennende beautybox julekalender fra Look Fantastic <3 Julekalender med deilig hudpleie - skjem deg bort i adventstiden <3 L'Occitane Advent Calendar 2018  - her er det bare å glede seg! 24 deilige produkter fra L'Occitane <3 Sugar Trip Advent Calendar - supersøt julekalender med øye-, ansikts- og leppeprodukter. Blir glad bare av å kikke på den :)

12 julegavetips til vi som har alt og er lei av gavehysteriet

Julen nærmer seg og mange er godt i gang med julehandelen, eller vent litt... OMG, HVA SKAL JEG EGENTLIG KJØPE?!? Og noe må vi jo kjøpe til hverandre, det er tross alt jul. Og det er en tradisjon som vi hverken kan eller vil bryte. Mange, meg selv inkludert, befinner seg i kategorien "har alt og vil ikke ha mer". Vi er kanskje litt sære mennesker siden vi egentlig ikke vil ønske oss noe, men jeg tror faktisk det er en del av oss. Her er  12 julegavetips  som kanskje passer nettopp disse litt sære og rare menneskene! :) Førstemann til mølla – et spennende brettspill der man reiser rundt i sør-norge for å gjøre oppdrag og besøke spesielle steder. Perfekt til å spille på late romjulsdager sammen med familie eller venner :) Chakra halssmykke  – et smykke som både er pent og som har en dypere betydning.  D rømmefanger  – Det perfekte interiør for den alternative og spirituelle, og de får aldri nok av dem.  Gavekort hos billettportalen  - En konsertbillett kost