Gå til hovedinnhold

🛍️ Den store Black Friday Week guiden (oppdateres hele dagen)

Black friday er blitt den stor shoppedagen i Norge. Det er gode tilbud i mange nettbutikker, og mulighetene for å gjøre et kupp på Black Friday er STOR! Black Friday varer ofte hele uken og kalles da Black Week. Noen har tilbud i helgen og kaller dette Black Weekend. Ja, vi elsker BLACK FRIDAY!Orginale julegaver

 • PictureIt - har forskjellige tilbud hver dag. Følg med! Perfekte julegaver til den som har alt :)
 • Coolstuff.no - 25-80% på gøyale julegaver

Kosmetikk, parfymer og kremer

Shoppingsenter 

Gavetips til kjæresten

Bøker, filmer og musikk +++

 • Norli.no - gode tilbud hele uken :)
 • Ark.no - hele 40% på julekalendere, 40% alle kalendere og en rekke andre produkter :)
 • CD.NO - nye tilbud hver eneste time!
 • Adlibris.no - 20% på alt i nettbutikken

Leker, barn og babyklær

 • Lekmer.no fantastisk mulighet til å kjøpe alle gavene til ungene og spare mye penger :)
 • Mimmis.no har timestilbud hele fredagen
 • Babyshop.no - opptil 50% hele helgen

Elektronikk, mobiler etc

Klær og mote

 • Cubus.no - tilbudene i nettbutikken starter kl 21:00. Spennende, følg med!!!
 • Bikbok.no - masse gode tilbud - utvalgte produkter til 50%
 • Gina Tricot - 30% på masse klær!
 • Nelly.no - 20%  på hele nettbutikken i 12 timer :)
 • NLY Man - 20% på hele nettbutikken :) Masse flotte gaver til menn!
 • Stormberg har nye tilbud hver dag! Her kan du gjøre elleville kupp på flere knallprodukter.
 • Happy socks - 40% på ALLE varer + gratis frakt :) Gavetips til onkel og svoger!

Smykker og piercing

Interiør og ting til huset

Sport, trening og friluftsliv

Til kosedyret


Black Friday den store julehandledagen der du kan gjøre mange gode kupp og få gjort unna julehandelen til rabattpriser. Black Friday oppsto i USA på 70-tallet og er alltid første fredag etter Thanks Giving. De siste årene har også norske butikker begynt å feire Black Friday til stor glede for oss som elsker å handle julegaver :)

Tips til Black Friday shopping

1. Planlegg shoppingen og hver tidlig ute. Allerede når kan du kikke og se om du finner produkter som du vil handle på tilbud. Lagre dem i shoppinglisten din og hver klar til fredag.

2. Ha god tid. Skal du både handle i fysiske butikker og i nettbutikker så går det fort mange timer. Endel butikker har tilbud også i helgen (og dagene før), men det er på selve Black Friday at de virkelige gode tilbudene finnes. Handle før jobb (på nett), i lunsjen (vanlige butikker), etter jobb (vanlige butikker) og på kvelden/natten (på nett).

3. Hold hodet kaldt. Det er fort å bli fristet til å kjøpe mye mer enn det du hadde planlagt. Selv om det er billig, blir det fort mye penger hvis du handler mer enn du hadde tenkt. Hold deg til planen, så slipper at det ender i "blackout"-friday ;)

Lykke til! :)


Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

Pakkekalender til kjæresten

Her kan du selvfølgelig bruke tipsene ovenfor utifra om kjæresten din er gutt eller jente , men vi har noen romantiske tips i tillegg:

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Gaver til henne (under 200kr)

Ofte kan det være litt vanskelig å finne fine gaver til under 200 kr, men det er langt fra umulig! Her har vi samlet et knippe gaver til henne som koster under 200 kr: ♥  Morsomme emojis-puter  som passer perfekt for jenter med sans for humor. Eller hva med katteputer , iskremputer eller cupcakesputer (nam :D)? ♥  Disse vakre og unike klokkene  er laget av ekte kokosnøtt og er et smykke i seg selv. Det produseres kun få av hver type, så sjansen for at hun allerede har en slik klokke er veldig liten :)

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Sminke kalender: Julekalender med sminke, negllakk og gode kremer

Det bugner av luksuriøse julekalendere med sminke og deilig kremer, men vil du sikre deg en bør du være tidlig ute. Allerede nå er flere utsolgt, og det ryktes om at veldig mange jenter ønsker seg en daglig dose skjønnhet i adventstiden! Og til dere menn: Ja, dama di ønsker seg julekalender i år. Bare kjøp en og se hvor glad hun blir! ;) Her får du tips til noen av dem vi ønsker oss mest: Spennende beautybox julekalender fra Look Fantastic <3 Julekalender med deilig hudpleie - skjem deg bort i adventstiden <3 L'Occitane Advent Calendar 2018  - her er det bare å glede seg! 24 deilige produkter fra L'Occitane <3 Sugar Trip Advent Calendar - supersøt julekalender med øye-, ansikts- og leppeprodukter. Blir glad bare av å kikke på den :)

12 julegavetips til vi som har alt og er lei av gavehysteriet

Julen nærmer seg og mange er godt i gang med julehandelen, eller vent litt... OMG, HVA SKAL JEG EGENTLIG KJØPE?!? Og noe må vi jo kjøpe til hverandre, det er tross alt jul. Og det er en tradisjon som vi hverken kan eller vil bryte. Mange, meg selv inkludert, befinner seg i kategorien "har alt og vil ikke ha mer". Vi er kanskje litt sære mennesker siden vi egentlig ikke vil ønske oss noe, men jeg tror faktisk det er en del av oss. Her er  12 julegavetips  som kanskje passer nettopp disse litt sære og rare menneskene! :) Førstemann til mølla – et spennende brettspill der man reiser rundt i sør-norge for å gjøre oppdrag og besøke spesielle steder. Perfekt til å spille på late romjulsdager sammen med familie eller venner :) Chakra halssmykke  – et smykke som både er pent og som har en dypere betydning.  D rømmefanger  – Det perfekte interiør for den alternative og spirituelle, og de får aldri nok av dem.  Gavekort hos billettportalen  - En konsertbillett kost