Gå til hovedinnhold

🛍️ Den store Black Friday Week guiden (oppdateres hele dagen)

Black friday er blitt den stor shoppedagen i Norge. Det er gode tilbud i mange nettbutikker, og mulighetene for å gjøre et kupp på Black Friday er STOR! Black Friday varer ofte hele uken og kalles da Black Week. Noen har tilbud i helgen og kaller dette Black Weekend. Ja, vi elsker BLACK FRIDAY!Orginale julegaver

 • PictureIt - har forskjellige tilbud hver dag. Følg med! Perfekte julegaver til den som har alt :)
 • Coolstuff.no - 25-80% på gøyale julegaver

Kosmetikk, parfymer og kremer

Shoppingsenter 

Gavetips til kjæresten

Bøker, filmer og musikk +++

 • Norli.no - gode tilbud hele uken :)
 • Ark.no - hele 40% på julekalendere, 40% alle kalendere og en rekke andre produkter :)
 • CD.NO - nye tilbud hver eneste time!
 • Adlibris.no - 20% på alt i nettbutikken

Leker, barn og babyklær

 • Lekmer.no fantastisk mulighet til å kjøpe alle gavene til ungene og spare mye penger :)
 • Mimmis.no har timestilbud hele fredagen
 • Babyshop.no - opptil 50% hele helgen

Elektronikk, mobiler etc

Klær og mote

 • Cubus.no - tilbudene i nettbutikken starter kl 21:00. Spennende, følg med!!!
 • Bikbok.no - masse gode tilbud - utvalgte produkter til 50%
 • Gina Tricot - 30% på masse klær!
 • Nelly.no - 20%  på hele nettbutikken i 12 timer :)
 • NLY Man - 20% på hele nettbutikken :) Masse flotte gaver til menn!
 • Stormberg har nye tilbud hver dag! Her kan du gjøre elleville kupp på flere knallprodukter.
 • Happy socks - 40% på ALLE varer + gratis frakt :) Gavetips til onkel og svoger!

Smykker og piercing

Interiør og ting til huset

Sport, trening og friluftsliv

Til kosedyret


Black Friday den store julehandledagen der du kan gjøre mange gode kupp og få gjort unna julehandelen til rabattpriser. Black Friday oppsto i USA på 70-tallet og er alltid første fredag etter Thanks Giving. De siste årene har også norske butikker begynt å feire Black Friday til stor glede for oss som elsker å handle julegaver :)

Tips til Black Friday shopping

1. Planlegg shoppingen og hver tidlig ute. Allerede når kan du kikke og se om du finner produkter som du vil handle på tilbud. Lagre dem i shoppinglisten din og hver klar til fredag.

2. Ha god tid. Skal du både handle i fysiske butikker og i nettbutikker så går det fort mange timer. Endel butikker har tilbud også i helgen (og dagene før), men det er på selve Black Friday at de virkelige gode tilbudene finnes. Handle før jobb (på nett), i lunsjen (vanlige butikker), etter jobb (vanlige butikker) og på kvelden/natten (på nett).

3. Hold hodet kaldt. Det er fort å bli fristet til å kjøpe mye mer enn det du hadde planlagt. Selv om det er billig, blir det fort mye penger hvis du handler mer enn du hadde tenkt. Hold deg til planen, så slipper at det ender i "blackout"-friday ;)

Lykke til! :)


Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Julegavetips til barnehageansatte

Det er en koselig tradisjon å gi julegave til de ansatte i barnehagen. Det er også en fin måte å vise omtanke og takknemlighet til dem som tar vare på barna våre. Første året du skal kjøpe gave til de barnehageansatte lurer du kanskje på ting som: Hvem av de ansatte skal jeg gi til? Bør jeg kjøpe gave til alle, kun kontaktpersonen eller skal jeg velge ut de jeg føler har mest med barnet mitt å gjøre? Eller skal jeg gi en fellesgave? Hvem skal du kjøpe gave til? Størrelsen på barnehagen har mye å si når du skal avgjøre hvem du skal gi til. I en liten familiebarnehage er det naturlig at du gir en fellesgave eller en gave til hver av de ansatte. Er det en stor barnehage med mange avdelinger, gir du til de som jobber på barnets avdeling. I noen barnehager så flyter avdelingene litt over i hverandre. Da er det kanskje mest naturlig å gi til de ansatte du føler er mest sammen med barnet ditt, eller en fellesgave til personalrommet. Er du i tvil kan du snakke med andre foreldre i barn

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Julekalender til småbarnsmødre

Denne julekalenderen kunne like gjerne hett "24 måter å vise at du elsker henne på": Luke 1: Sov så lenge du vil i dag Luke 2: Frokost på sengen Luke 3: 20 min hodebunnsmassasje Luke 4: Alene hjemme søndags formiddag Luke 5: En hel dag uten bleieskift Luke 6: Middag på restaurant i kveld (barnvakt er ordnet) Luke 7: 30 min ryggmassasje Luke 8: Tur på spa med venninner Luke 9:  En hel natts søvn Luke 10: Sov så lenge du vil + frokost på sengen Luke 11: Svigermor passer ungene Luke 12: Sove til kl 10 inkl dusj og kaffe alene Luke 13: Frisørtime kl 13 Luke 14: 20 min fotmassasje i kveld Luke 15: En lørdags formiddag shopping alene Luke 16:  Sov en time til Luke 17: 30 min nakkemassasje Luke 18: Bok, pledd og kaffe i to timer Luke 19: Hudpleieren venter på deg kl 12. Luke 20: Middag kl 16 + rydding og oppvask Luke 21:  Tur på kafè med venninne mens mann og unger tar julehandelen Luke 22: Sove så leng

Pakkekalender til jenter 3-10 år

Først anbefaler vi å velge en basisgave for pakkekalenderen, f.eks:  et puslespill en pakke Lego Belville en eske Playmobil et Hello Kitty lekesett et lekeservise en pakke med lekemat doktorsett - eller noe annet din datter ønsker seg, som kommer i en pakke med mange deler. Poenget er at man kan fylle minst halvparten av kalenderen med denne hovedgaven, og barnet får noe som kan brukes også etter at adventstiden er over! :) Men for å holde på spenningen overrasker du innimellom med andre smågaver. Her er noen flere tips til kalendergaver: Hårpynt - strikk, spenner, hårbøyler i jentas favorittfarge Tegneserieblad Kinderegg Kjærlighet på pinne Fargestifter Magneter Klistremerker Sprettball Fin refleksbrikke Hårbørste Såpebobler Søt skrivebok Julepynt til barnets rom Julehefte Sokker Votter/vanter Undertøy Liten bamse Perler

Julekalender til gutter 3-10 år

Vi anbefaler å velge en basisgave for kalenderen, f.eks et puslespill en pakke Lego City eller Lego Technic en eske med Playmobil en pakke med lekemat doktorsett togbane - eller noe annet din sønn ønsker seg, som kommer i en pakke med mange deler. Poenget er at man kan fylle minst halvparten av kalenderen med denne hovedgaven, og barnet får noe som kan brukes også etter at adventstiden er over! :) Men for å holde på spenningen overrasker du innimellom med andre smågaver. Her er noen flere tips: Tegneserieblad Kinderegg Kjærlighet på pinne Liten lekebil Fargestifter Klistremerker Sprettball Lommelykt Tøff refleksbrikke Julepynt til barnets rom Julehefte Sokker, votter, undertøy Actionfigur (Kilde: Yankeestore.no )