Gå til hovedinnhold

🛍️ Den store Black Friday Week guiden (oppdateres hele dagen)

Black friday er blitt den stor shoppedagen i Norge. Det er gode tilbud i mange nettbutikker, og mulighetene for å gjøre et kupp på Black Friday er STOR! Black Friday varer ofte hele uken og kalles da Black Week. Noen har tilbud i helgen og kaller dette Black Weekend. Ja, vi elsker BLACK FRIDAY!Orginale julegaver

 • PictureIt - har forskjellige tilbud hver dag. Følg med! Perfekte julegaver til den som har alt :)
 • Coolstuff.no - 25-80% på gøyale julegaver

Kosmetikk, parfymer og kremer

Shoppingsenter 

Gavetips til kjæresten

Bøker, filmer og musikk +++

 • Norli.no - gode tilbud hele uken :)
 • Ark.no - hele 40% på julekalendere, 40% alle kalendere og en rekke andre produkter :)
 • CD.NO - nye tilbud hver eneste time!
 • Adlibris.no - 20% på alt i nettbutikken

Leker, barn og babyklær

 • Lekmer.no fantastisk mulighet til å kjøpe alle gavene til ungene og spare mye penger :)
 • Mimmis.no har timestilbud hele fredagen
 • Babyshop.no - opptil 50% hele helgen

Elektronikk, mobiler etc

Vesker

Klær og mote

 • Cubus.no - tilbudene i nettbutikken starter kl 21:00. Spennende, følg med!!!
 • Bikbok.no - masse gode tilbud - utvalgte produkter til 50%
 • Gina Tricot - 30% på masse klær!
 • Nelly.no - 20%  på hele nettbutikken i 12 timer :)
 • NLY Man - 20% på hele nettbutikken :) Masse flotte gaver til menn!
 • Stormberg har nye tilbud hver dag! Her kan du gjøre elleville kupp på flere knallprodukter.
 • Happy socks - 40% på ALLE varer + gratis frakt :) Gavetips til onkel og svoger!

Smykker og piercing

Interiør og ting til huset

Sport, trening og friluftsliv

Til kosedyret


Black Friday den store julehandledagen der du kan gjøre mange gode kupp og få gjort unna julehandelen til rabattpriser. Black Friday oppsto i USA på 70-tallet og er alltid første fredag etter Thanks Giving. De siste årene har også norske butikker begynt å feire Black Friday til stor glede for oss som elsker å handle julegaver :)

Tips til Black Friday shopping

1. Planlegg shoppingen og hver tidlig ute. Allerede når kan du kikke og se om du finner produkter som du vil handle på tilbud. Lagre dem i shoppinglisten din og hver klar til fredag.

2. Ha god tid. Skal du både handle i fysiske butikker og i nettbutikker så går det fort mange timer. Endel butikker har tilbud også i helgen (og dagene før), men det er på selve Black Friday at de virkelige gode tilbudene finnes. Handle før jobb (på nett), i lunsjen (vanlige butikker), etter jobb (vanlige butikker) og på kvelden/natten (på nett).

3. Hold hodet kaldt. Det er fort å bli fristet til å kjøpe mye mer enn det du hadde planlagt. Selv om det er billig, blir det fort mye penger hvis du handler mer enn du hadde tenkt. Hold deg til planen, så slipper at det ender i "blackout"-friday ;)

Lykke til! :)


Mest populære innlegg:

Julegavetips til barnehageansatte

Det er en koselig tradisjon å gi julegave til de ansatte i barnehagen. Det er også en fin måte å vise omtanke og takknemlighet til dem som tar vare på barna våre. Første året du skal kjøpe gave til de barnehageansatte lurer du kanskje på ting som: Hvem av de ansatte skal jeg gi til? Bør jeg kjøpe gave til alle, kun kontaktpersonen eller skal jeg velge ut de jeg føler har mest med barnet mitt å gjøre? Eller skal jeg gi en fellesgave? Hvem skal du kjøpe gave til? Størrelsen på barnehagen har mye å si når du skal avgjøre hvem du skal gi til. I en liten familiebarnehage er det naturlig at du gir en fellesgave eller en gave til hver av de ansatte. Er det en stor barnehage med mange avdelinger, gir du til de som jobber på barnets avdeling. I noen barnehager så flyter avdelingene litt over i hverandre. Da er det kanskje mest naturlig å gi til de ansatte du føler er mest sammen med barnet ditt, eller en fellesgave til personalrommet. Er du i tvil kan du snakke med andre foreldre i barn

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Pakkekalender til kjæresten

Her kan du selvfølgelig bruke tipsene ovenfor utifra om kjæresten din er gutt eller jente , men vi har noen romantiske tips i tillegg:

Inspirasjon til hjemmelaget julekalender

Hjemmelaget julekalender trenger ikke å være så avansert, men liker du å være kreativ med hendene er det store muligheter for å slå seg løs. Trenger du litt inspirasjon til julekalender-prosjektet? Sjekk ut disse flotte kalenderene 😍

10 julegaver til den som (virkelig) har alt

Det er ikke lett å kjøpe gave til dem som har alt og som sier de ikke ønsker seg noe. Men det betyr bare at du må være litt ekstra kreativ, og her er noen gavetips som vil gjøre susen.