Gå til hovedinnhold

Gavetips til hipsteren, nerden og den crunchy venninna

Hva vil hipsteren, nerden eller den crunchy venninna di blir hoppene glade for i år? Her er det jo ett tips som gjelder; jo særere, jo bedre :) 

Her får du årets julegavetips til hipstere, nerder og crunchy venninner:





Skjeggelue - Mannlige hipstere har som regel skjegg, men ikke alle er like godt utrustet på skjeggfronten fra naturens side. Og hva passer vel ikke bedre enn å gi en skjegglue? :)

Super Retro Trio - Enorme mengder nostalgia. Både nerden og hipsteren vil elske denne <3

Fargeleggingsbok - Ro, mindfullness, egentid.. Denne boka er ett fantastisk gavetips til alle voksne som er litt stressa og som kunne trenge litt avslappende tid for seg selv. Anbefales virkelig!

Brukte ting - Hvis du virkelig vil imponere histeren og den crunchy venninna di, så kjøper du noe brukt! Feks denne Raga Rockers LP-plata. Førstemann til mølla! :)

Kaffekvern - Nykvernet kaffe - toppen av lykke! Når kaffebønnene håndkvernes blir smaken en helt annen. Denne vil bli stor suksess under treet til crunchymamman og hipsteren :)

Minidrivhus - Ja, dette er en ordentlig sær gave og vil garantert bli en overraskelse for mottakeren! Passer fint til dyrking av urter. Boken "Urter og spiselige blomster" kan være en fin ekstragave :)




Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Romantiske gavetips til Valentines day!

Valentines day er en fin anledning til å gjøre litt ekstra stas på kjæresten og deg selv. Lag en god middag, se en romantisk film og ikke glem å brenne levende lys . Her er fire sexy gavetips som passer både til han og henne: Fifty Shades Of Grey - boken alle prater om! En av de mest sexy romanene som finnes på markedet. Kan gjerne leses sammen med kjæresten <3 Og etter at dere har lest boka har dere kanskje lyst til å prøve noen av disse lekene ? Stay playful - Frekt og søtt erotisk spill på norsk.  Kan gjøre Valentines day til en utforglemmelig kveld! Kroppsmaling sjokolade - mørk sjokolade til å smøre på kjæresten. Mmm :) Varmende massasjeolje - gi kjæresten din en deilig massasje med denne varmende massasjeoljen. Anbefales virkelig :)

Sminke kalender: Julekalender med sminke, negllakk og gode kremer

Det bugner av luksuriøse julekalendere med sminke og deilig kremer, men vil du sikre deg en bør du være tidlig ute. Allerede nå er flere utsolgt, og det ryktes om at veldig mange jenter ønsker seg en daglig dose skjønnhet i adventstiden! Og til dere menn: Ja, dama di ønsker seg julekalender i år. Bare kjøp en og se hvor glad hun blir! ;) Her får du tips til noen av dem vi ønsker oss mest: Spennende beautybox julekalender fra Look Fantastic <3 Julekalender med deilig hudpleie - skjem deg bort i adventstiden <3 L'Occitane Advent Calendar 2018  - her er det bare å glede seg! 24 deilige produkter fra L'Occitane <3 Sugar Trip Advent Calendar - supersøt julekalender med øye-, ansikts- og leppeprodukter. Blir glad bare av å kikke på den :)

Julegaver med mening

Julen handler jo om å gi, men i dag har jo folk stort sett det de trenger. Hva er vel ikke da bedre enn å gi en gave til noen som virkelig trenger det? En som blir steike, hoppende glad for gaven! Og som kanskje til og med blir lykkelig i lang tid etterpå på grunn av gaven? Designed by Freepik

Julekalender til småbarnsmødre

Denne julekalenderen kunne like gjerne hett "24 måter å vise at du elsker henne på": Luke 1: Sov så lenge du vil i dag Luke 2: Frokost på sengen Luke 3: 20 min hodebunnsmassasje Luke 4: Alene hjemme søndags formiddag Luke 5: En hel dag uten bleieskift Luke 6: Middag på restaurant i kveld (barnvakt er ordnet) Luke 7: 30 min ryggmassasje Luke 8: Tur på spa med venninner Luke 9:  En hel natts søvn Luke 10: Sov så lenge du vil + frokost på sengen Luke 11: Svigermor passer ungene Luke 12: Sove til kl 10 inkl dusj og kaffe alene Luke 13: Frisørtime kl 13 Luke 14: 20 min fotmassasje i kveld Luke 15: En lørdags formiddag shopping alene Luke 16:  Sov en time til Luke 17: 30 min nakkemassasje Luke 18: Bok, pledd og kaffe i to timer Luke 19: Hudpleieren venter på deg kl 12. Luke 20: Middag kl 16 + rydding og oppvask Luke 21:  Tur på kafè med venninne mens mann og unger tar julehandelen Luke 22: Sove så leng

Gavetips til farsdag

Til søndag er det farsdag og dette er jo en ypperlig anledning til å gjøre litt ekstra stas på far. Bak en kake, skriv et fint kort og kjøp en liten gave. Her får du noen tips til farsdagsgaver: - En god bok. Til far kan vi bl.a. anbefale " En sjøens helt: Gullgutten " av Jon Michelet, " Fredens sekretær " av Geir Lundestad eller " Pondus: Fjorten av samme sorten " -  Magnetarmbånd  - genial gave til handymannen eller hobbysnekkern! - Godlukt til far, både  aftershave ,  parfyme  eller en  god deodorant . - En god flaske rødvin er alltid populært. Dette er jo også noe mor kan få glede av :) - Skjorter , t-skjorter og  gensere er en fin gave til far og noe han alltid trenger. - Pappaer blir også glad for blomster ! Og har du ikke anledning til å besøke han på farsdag kan blomster med bud fra Euroflorist være løsningen! Her finner du flere gavetips til mannen :)

Julegavetips til alle i familien

Planlegger du å handle julegaver på nett i år? Her får du tips til spennende nettbutikker der du kan handle julegaver til hele familien: Morsomme og nyttige gaver Disse nettbutikkene har masse flotte gaver til voksne og litt større barn. Mye spennende og moro å velge mellom. Coolstuff.no Ali Express Miniinthebox.no Banggood.com SmarteGadgets.no Gamezone.no Til den som har alt Bilder som leker med tekst, gavekort på lydbøker og opplevelsesgaver. PictureIt.no Storytel.no (gavekort) TrueStory.no Parfymerier og hårpleie Lyko.no Kicks.no Nicebeauty.no Eleven.no Nordicfeel.no LookFantastic.no Leker, spill og klær Kjempeutvalg leker, spill og klær til barn i alle aldre. Lekmer.no BabyStore.no Mimmis.no Trening og livsstil Sportamore BlackSnow.no Bøker Adlibris.no Ark.no Klær og accesories Boozt.no Bik Bok Woodooshop.no Superkul.no Mobiler, data og foto MyTrendyPhone.no SmartPhoto VistaPrint Reiser og ferie Alpereiser