Gå til hovedinnhold

Julegavetips - finn den perfekte gaven

Her er en enkel step by step liste for å finne den perfekte julegaven til alle på listen.


Hello Kitty er populært blant jenter 
og selges i mange forskjellige 
butikker i Norge.
1. Tenk på personen du skal kjøpe gave til.


2. Notèr et par ting du vet denne personen liker.
Har hun en favorittfarge? Vet du om en figur, tv-serie eller et band han liker? Har hun nevnt noe de siste ukene om noe hun trenger? Har han en favorittbutikk? Har hun noen spesiell interesse eller hobby?


3. Fant du noen gode opplysninger å gå ut ifra i punkt 2, gå videre med disse:

- Skal du handle til en 9 år gammel jente som elsker Hello Kitty, gå inn på en hvilken som helst lekebutikk eller barneavdelingen på H&M, og plukk et eller annet med denne figuren på.

- Er mottakeren en gutt på 18 som syns at AC/DC er verdens beste band og svart er den fineste fargen, gå på nettet og kjøp en t-skjorte eller genser med AC/DC på.

- Er det din bilinteresserte far som skal få gave, kan kanskje et abonnement på et bilmagasin være spennende?

- Hvis det er din blakke søster som elsker å handle på Gina Tricot du skal kjøpe gave til, kan et gavekort være midt i blinken. Du velger gaven utifra det du vet om den enkelte.


4. Fant du ingenting du kan gå etter i punkt 2, eller kjenner du kanskje ikke personen godt nok til å vite disse tingene?

Julegavetips 2012 til bestemor, bestefar eller andre som har alt de trenger og litt til er:

God te, deilig julekaffe, fin sjokolade, duftlys i favorittduften, luksuriøs såpe, en god vin, flaxlodd eller noen hjemmelagede småkaker. :) Dette er tips til gaver som er populære hos de aller, aller fleste, uansett alder, kjønn og interesser. Med unntak av vinen da, her er det kanskje best å holde seg til aldersgrensen… ;)

(Kilde: Yankeestore.no) Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Blogglisten

Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Julegavetips til mannen

Vi har samlet massevis av julegavetips til mannen som både er morsomme og praktiske! Og ikke koster de skjorta heller :) Gun alarm clock - Er mannen vanskelig å få ut av sengen om morgenen? Gjør det litt morsommere for han å våkne! :) Mini-espresso - helt genial gave til mannen som elsker kaffe og som ofte er på farten. Nypresset kaffe på fisketur? Null problem :D IQ-spill-boks - denne gaven passer for menn som virkelig liker å utfordre de små grå! Bean boozled jumbo spinner Jelly Belly - sinnsykt morsomt spill går ut på at man snurrer pilen for å finne hvilken farge du skal spise, velge en gelebønne i samme farge og spise den! MEN det som er gøy er at noen av bønnene smaker hele fryktelig og det er umulig å se hvilke som smaker hva. Jordbærsmoothie eller død fisk? Menn med sans for humor vil digge dette spillet :D Automatisk visp - perfekt gave til mannen som er glad i å lage mat! Utrolig praktisk :) Objektivkrus - til mannen som er fotografering og kaffe. M

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julegavetips til alle i familien

Planlegger du å handle julegaver på nett i år? Her får du tips til spennende nettbutikker der du kan handle julegaver til hele familien: Morsomme og nyttige gaver Disse nettbutikkene har masse flotte gaver til voksne og litt større barn. Mye spennende og moro å velge mellom. Coolstuff.no Ali Express Miniinthebox.no Banggood.com SmarteGadgets.no Gamezone.no Til den som har alt Bilder som leker med tekst, gavekort på lydbøker og opplevelsesgaver. PictureIt.no Storytel.no (gavekort) TrueStory.no Parfymerier og hårpleie Lyko.no Kicks.no Nicebeauty.no Eleven.no Nordicfeel.no LookFantastic.no Leker, spill og klær Kjempeutvalg leker, spill og klær til barn i alle aldre. Lekmer.no BabyStore.no Mimmis.no Trening og livsstil Sportamore BlackSnow.no Bøker Adlibris.no Ark.no Klær og accesories Boozt.no Bik Bok Woodooshop.no Superkul.no Mobiler, data og foto MyTrendyPhone.no SmartPhoto VistaPrint Reiser og ferie Alpereiser

Julegavetips til venninne og søster

Lurer du på hva du skal kjøpe til søsteren eller venninnen din? Vi har plukket ut noen norske nettbutikker som selger masse flotte og ikke alt for dyre venninne- og søstergaver!

Personlige julegaver

Personlige julegaver er noe av det fineste å gi og mottakeren føler at du virkelig at lagt sjelen i gaven. En personlig julegave er en gave som betyr noe både for deg og for den du gir den til. Og som det ligger mye omtanke bak.