Gå til hovedinnhold

Julegavetips til mannen

Vi har samlet massevis av julegavetips til mannen som både er morsomme og praktiske! Og ikke koster de skjorta heller :)
Gun alarm clock - Er mannen vanskelig å få ut av sengen om morgenen? Gjør det litt morsommere for han å våkne! :)

Mini-espresso - helt genial gave til mannen som elsker kaffe og som ofte er på farten. Nypresset kaffe på fisketur? Null problem :D

IQ-spill-boks - denne gaven passer for menn som virkelig liker å utfordre de små grå!

Bean boozled jumbo spinner Jelly Belly - sinnsykt morsomt spill går ut på at man snurrer pilen for å finne hvilken farge du skal spise, velge en gelebønne i samme farge og spise den! MEN det som er gøy er at noen av bønnene smaker hele fryktelig og det er umulig å se hvilke som smaker hva. Jordbærsmoothie eller død fisk? Menn med sans for humor vil digge dette spillet :D  • Automatisk visp - perfekt gave til mannen som er glad i å lage mat! Utrolig praktisk :)
  • Objektivkrus - til mannen som er fotografering og kaffe. Morsom gave!
  • Polaroidkamera! Ekte bilder er tross alt mer koselig enn digitale :)
  • SpaceRail - timevis med moro for menn som har beholdt barnet i seg :)  • Gametel - håndkontroll til Android, iPhone eller iPad. Gir en helt ny spillopplevelse! :)
  • iLogic Sound Hat - lue med innebygde hodetelefoner! Perfekt ved fartsfylte aktiviteter som skikjøring, skateboard m.m., der vanlig hodetelefon lett faller av :)
  • Touch screen hansker - så slipper han å ta av seg hanskene når han skal bruke telefonen :)
  • Pizza vinkelsag - fordi ekte menn trenger en skikkelig pizzakutter ;)

Les også: Opplevelsesgaver til mannen

Nettbutikker med flotte julegaver til mannen


Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Julegavetips til venninne og søster

Lurer du på hva du skal kjøpe til søsteren eller venninnen din? Vi har plukket ut noen norske nettbutikker som selger masse flotte og ikke alt for dyre venninne- og søstergaver!

Personlige julegaver

Personlige julegaver er noe av det fineste å gi og mottakeren føler at du virkelig at lagt sjelen i gaven. En personlig julegave er en gave som betyr noe både for deg og for den du gir den til. Og som det ligger mye omtanke bak.

Opplevelsesgaver til mannen

Opplevelsesgaver er svært populære julegaver for tiden. Og det er kanskje ikke så rart. Mange menn har det de trenger av ting, men opplevelser får man aldri nok av! Vi har samlet noen opplevelsesgaver som menn vil elske å få.