Gå til hovedinnhold

Crunchy julegavetips

Grønne mammaer ønsker seg først og fremst miljøvennlige og økologiske gaver. Andre stikkord er kortreist, gjenbruk eller hjemmelaget.

Kombucha te



Kombucha te er i skuddet som aldri før og en populær drikk blant helsebeviste mennesker. Dyrt er det også, men ikke hvis du lager det selv. Da kan din kjære crunchy-venn lage så mye kombucha te hun ønsker, og du kan komme på besøkt og smake :)


Brukte gaver



Her kan du slippe skikkelig billig unna, bokstavelig talt. Svært få vil bli oppriktig glad for en brukt ting, men en ekte cruncher vil synes det er stor stas. Pent brukte klær, bøker eller en gammel grammofonplate kan få naturbarnets hjerte til å banke litt ekstra. Gi bort noe som har vært ditt eller kjøp noe i den lokale bruktbutikken (feks en av Røde Kors sine).


Hjemmelaget



Er du glad i å strikke eller har du laget syltetøy av bringebærene du plukket i høst? En slik hjemmelaget gave vil garantert falle i smak. Hjemmestrikkede pulsvarmere, ett maleri signert av deg eller hva med te fra hjemmedyrkede urter? Hjemmelaget sjokolade med chili er også ett hot tips :)



Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Julegaver med mening

Julen handler jo om å gi, men i dag har jo folk stort sett det de trenger. Hva er vel ikke da bedre enn å gi en gave til noen som virkelig trenger det? En som blir steike, hoppende glad for gaven! Og som kanskje til og med blir lykkelig i lang tid etterpå på grunn av gaven? Designed by Freepik

Gavetips til farsdag

Til søndag er det farsdag og dette er jo en ypperlig anledning til å gjøre litt ekstra stas på far. Bak en kake, skriv et fint kort og kjøp en liten gave. Her får du noen tips til farsdagsgaver: - En god bok. Til far kan vi bl.a. anbefale " En sjøens helt: Gullgutten " av Jon Michelet, " Fredens sekretær " av Geir Lundestad eller " Pondus: Fjorten av samme sorten " -  Magnetarmbånd  - genial gave til handymannen eller hobbysnekkern! - Godlukt til far, både  aftershave ,  parfyme  eller en  god deodorant . - En god flaske rødvin er alltid populært. Dette er jo også noe mor kan få glede av :) - Skjorter , t-skjorter og  gensere er en fin gave til far og noe han alltid trenger. - Pappaer blir også glad for blomster ! Og har du ikke anledning til å besøke han på farsdag kan blomster med bud fra Euroflorist være løsningen! Her finner du flere gavetips til mannen :)

Inspirasjon til hjemmelaget julekalender

Hjemmelaget julekalender trenger ikke å være så avansert, men liker du å være kreativ med hendene er det store muligheter for å slå seg løs. Trenger du litt inspirasjon til julekalender-prosjektet? Sjekk ut disse flotte kalenderene 😍

10 julegaver til den som (virkelig) har alt

Det er ikke lett å kjøpe gave til dem som har alt og som sier de ikke ønsker seg noe. Men det betyr bare at du må være litt ekstra kreativ, og her er noen gavetips som vil gjøre susen.

Opplevelsesgaver til mannen

Opplevelsesgaver er svært populære julegaver for tiden. Og det er kanskje ikke så rart. Mange menn har det de trenger av ting, men opplevelser får man aldri nok av! Vi har samlet noen opplevelsesgaver som menn vil elske å få.

Pakkekalender til barn 1-2 år

Her gjør vi det enkelt, let`s face it; de bryr seg ikke spesielt om hva som er inni pakka, papiret er ofte det morsomste, og de kommer ikke til å huske noe av det når de blir eldre likevel ;) Men moro er det!! :) Duplo lego - kjøp en eske eller to og pakk inn noen få biter hver dag. Byggeklosser - en eller to klosser i hver kalenderpakke. Andre lekesett for småbarn, f.eks    Aktivitetskube  - en del i hver pakke. Lekematte og stableklosser  - pakk inn en del i hver pakke. Sett med lekemat - denne pakken inneholder 25 deler. Perfekt :) På julaften har barnet et helt fiks ferdig lekesett, som det vil ha glede av lenge etter at adventstiden er over! :) Andre ting som friste en liten toddler er: Biterangle - har den lille tenner på gang vil dette være en populær kalendergave :) Pakk inn en DOLLRULL - det blir garantert en artig morgen eller ettermiddag for poden (og litt rydding for deg etterpå, men det er det verdt) ;) Kjøp en pakke med klistremerker og