Gå til hovedinnhold

Crunchy julegavetips

Grønne mammaer ønsker seg først og fremst miljøvennlige og økologiske gaver. Andre stikkord er kortreist, gjenbruk eller hjemmelaget.

Kombucha teKombucha te er i skuddet som aldri før og en populær drikk blant helsebeviste mennesker. Dyrt er det også, men ikke hvis du lager det selv. Da kan din kjære crunchy-venn lage så mye kombucha te hun ønsker, og du kan komme på besøkt og smake :)


Brukte gaverHer kan du slippe skikkelig billig unna, bokstavelig talt. Svært få vil bli oppriktig glad for en brukt ting, men en ekte cruncher vil synes det er stor stas. Pent brukte klær, bøker eller en gammel grammofonplate kan få naturbarnets hjerte til å banke litt ekstra. Gi bort noe som har vært ditt eller kjøp noe i den lokale bruktbutikken (feks en av Røde Kors sine).


HjemmelagetEr du glad i å strikke eller har du laget syltetøy av bringebærene du plukket i høst? En slik hjemmelaget gave vil garantert falle i smak. Hjemmestrikkede pulsvarmere, ett maleri signert av deg eller hva med te fra hjemmedyrkede urter? Hjemmelaget sjokolade med chili er også ett hot tips :)Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Julegavetips til mannen

Vi har samlet massevis av julegavetips til mannen som både er morsomme og praktiske! Og ikke koster de skjorta heller :) Gun alarm clock - Er mannen vanskelig å få ut av sengen om morgenen? Gjør det litt morsommere for han å våkne! :) Mini-espresso - helt genial gave til mannen som elsker kaffe og som ofte er på farten. Nypresset kaffe på fisketur? Null problem :D IQ-spill-boks - denne gaven passer for menn som virkelig liker å utfordre de små grå! Bean boozled jumbo spinner Jelly Belly - sinnsykt morsomt spill går ut på at man snurrer pilen for å finne hvilken farge du skal spise, velge en gelebønne i samme farge og spise den! MEN det som er gøy er at noen av bønnene smaker hele fryktelig og det er umulig å se hvilke som smaker hva. Jordbærsmoothie eller død fisk? Menn med sans for humor vil digge dette spillet :D Automatisk visp - perfekt gave til mannen som er glad i å lage mat! Utrolig praktisk :) Objektivkrus - til mannen som er fotografering og kaffe. M

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Julegavetips til venninne og søster

Lurer du på hva du skal kjøpe til søsteren eller venninnen din? Vi har plukket ut noen norske nettbutikker som selger masse flotte og ikke alt for dyre venninne- og søstergaver!

Personlige julegaver

Personlige julegaver er noe av det fineste å gi og mottakeren føler at du virkelig at lagt sjelen i gaven. En personlig julegave er en gave som betyr noe både for deg og for den du gir den til. Og som det ligger mye omtanke bak.

Opplevelsesgaver til mannen

Opplevelsesgaver er svært populære julegaver for tiden. Og det er kanskje ikke så rart. Mange menn har det de trenger av ting, men opplevelser får man aldri nok av! Vi har samlet noen opplevelsesgaver som menn vil elske å få.