Gå til hovedinnhold

Julegaver i siste liten (gavekort og gaver som ikke må sendes i posten)!

Ute i siste liten? Mangler du fremdeles noen julegaver? Fortvil ikke, noen av de flotteste gavene kan du handle like før de skal legges under treet! :)

Gavekort på nettbutikk

Mange nettbutikker selger gavekort man enten selv kan printe ut og pakke inn eller sende direkte på e-post:
  • Hos CDON.no kan du sende gavekortet direkte til mottakerens e-post og velge at det skal mottas på julaften. 
  • Gavekort hos Lindex: Mange jenter elsker Lindex fordi klærne er fine og det samme er prisene. Dette gavekortet kan du dessuten skrive ut selv hjemme.
  • Gavekort hos BlueBoxShop: Nettbutikken som har alle de fine tingene og helt perfekte gaver :)

Reisegave


Bestill en reise til din kjære, foreldrene dine eller hele familien. Det trenger ikke koste mye hvis du setter sammen din egen tur. Billige flyreiser og hotell finner du blant annet på Skycanner.no :)


Magasin og bladabonnement
Et bladabonnement er en kjempeflott julegave som mottakeren kan glede seg over lenge :) Hos Bladkongen.no får du et flott gavekort du kan printe ut seg og pakke inn. Veldig lurt hvis du er ute i siste liten :) Massevis av blader og magasiner til henne, han, barna og tenåringen! :)

Tips til julegaver som føles bra:


Gi vann - Yme lager brønner på steder der det ofte er tørke. Da slipper jentene å bære vann mange timer hver dag, og de slipper å bli overfalt på veien. I stedet kan de gå på skole, fullføre utdanning, få gode jobber og bidra til å utvikle samfunnet. Verdens fineste julegave å gi :)

Gi en skog - den som får denne gaven blir skogeier! Skogen består av 50 trær. Kirkens nødhjelp :)

Gi mat til tre barn på flukt - Røde kors deler ut matesker til barn på flukt. De får blant annet ris, hermetikk, erter, olje, tomatpure, sukker, te og linser :)

Gavekort på tjenester

Tom for penger? Gi bort litt av tiden din og lag et gavekort på feks barnepass til ei venninne, vaskehjelp til foreldrene dine, massasje til kjæresten din eller male veggen til bestemoren din? :) 

Venter du forgjeves på en pakke som ikke rakk frem i posten? Skriv ut et bilde eller lag en tegning av gaven og pakk den inn. Det er jo hyggelig å ha en gave til gode også :)

God jul :)

Mest populære innlegg:

Julegavetips til barnehageansatte

Det er en koselig tradisjon å gi julegave til de ansatte i barnehagen. Det er også en fin måte å vise omtanke og takknemlighet til dem som tar vare på barna våre. Første året du skal kjøpe gave til de barnehageansatte lurer du kanskje på ting som: Hvem av de ansatte skal jeg gi til? Bør jeg kjøpe gave til alle, kun kontaktpersonen eller skal jeg velge ut de jeg føler har mest med barnet mitt å gjøre? Eller skal jeg gi en fellesgave? Hvem skal du kjøpe gave til? Størrelsen på barnehagen har mye å si når du skal avgjøre hvem du skal gi til. I en liten familiebarnehage er det naturlig at du gir en fellesgave eller en gave til hver av de ansatte. Er det en stor barnehage med mange avdelinger, gir du til de som jobber på barnets avdeling. I noen barnehager så flyter avdelingene litt over i hverandre. Da er det kanskje mest naturlig å gi til de ansatte du føler er mest sammen med barnet ditt, eller en fellesgave til personalrommet. Er du i tvil kan du snakke med andre foreldre i barn

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Åtte julegavetips til ettåringen

Ettåringene er kresne når det gjelder julegave. De er vant til å oppdage spennende ting hver dag, og har allerede sine favorittleker: Kjøkkenutstyr, ledninger, mobiltelefoner, for å nevne noen. Skal vi finne en gave som vekker interesse utover selve innpakningen, må vi være kreativ, og tenke som en ettåring... Så her er åtte julegavetips ettåringen vil elske : Fingermaling (og denne må kunne spises - mmm). Oppskrift finner du her . En dorull - som hun kan rulle og rulle og bite og dra i. En himmelsk opplevelse for ettåringer. Minipiano . Ettåringer elsker musikk, og hva er vel ikke bedre enn å kunne spille den selv? En boks full av kjøkkenredskaper. Dette overgår alle leker og vil gjøre ettåringen til verdens lykkeligste.  Bankebrett . Klassikeren. Ettåringer elsker å banke stokkene nedi, om og om igjen. Oppdagelsesflaske . En brusflaske fyllt opp med vann og glitter. Artig å riste på og studere nærmere. Se fremgangsmåte her . Puttekasse . Enda en klassikere

Pakkekalender til kjæresten

Her kan du selvfølgelig bruke tipsene ovenfor utifra om kjæresten din er gutt eller jente , men vi har noen romantiske tips i tillegg:

Pakkekalender til barn 1-2 år

Her gjør vi det enkelt, let`s face it; de bryr seg ikke spesielt om hva som er inni pakka, papiret er ofte det morsomste, og de kommer ikke til å huske noe av det når de blir eldre likevel ;) Men moro er det!! :) Duplo lego - kjøp en eske eller to og pakk inn noen få biter hver dag. Byggeklosser - en eller to klosser i hver kalenderpakke. Andre lekesett for småbarn, f.eks    Aktivitetskube  - en del i hver pakke. Lekematte og stableklosser  - pakk inn en del i hver pakke. Sett med lekemat - denne pakken inneholder 25 deler. Perfekt :) På julaften har barnet et helt fiks ferdig lekesett, som det vil ha glede av lenge etter at adventstiden er over! :) Andre ting som friste en liten toddler er: Biterangle - har den lille tenner på gang vil dette være en populær kalendergave :) Pakk inn en DOLLRULL - det blir garantert en artig morgen eller ettermiddag for poden (og litt rydding for deg etterpå, men det er det verdt) ;) Kjøp en pakke med klistremerker og

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips: