Gå til hovedinnhold

Julegaver i siste liten (gavekort og gaver som ikke må sendes i posten)!

Ute i siste liten? Mangler du fremdeles noen julegaver? Fortvil ikke, noen av de flotteste gavene kan du handle like før de skal legges under treet! :)

Gavekort på nettbutikk

Mange nettbutikker selger gavekort man enten selv kan printe ut og pakke inn eller sende direkte på e-post:
  • Hos CDON.no kan du sende gavekortet direkte til mottakerens e-post og velge at det skal mottas på julaften. 
  • Gavekort hos Lindex: Mange jenter elsker Lindex fordi klærne er fine og det samme er prisene. Dette gavekortet kan du dessuten skrive ut selv hjemme.
  • Gavekort hos BlueBoxShop: Nettbutikken som har alle de fine tingene og helt perfekte gaver :)

Reisegave


Bestill en reise til din kjære, foreldrene dine eller hele familien. Det trenger ikke koste mye hvis du setter sammen din egen tur. Billige flyreiser og hotell finner du blant annet på Skycanner.no :)


Magasin og bladabonnement
Et bladabonnement er en kjempeflott julegave som mottakeren kan glede seg over lenge :) Hos Bladkongen.no får du et flott gavekort du kan printe ut seg og pakke inn. Veldig lurt hvis du er ute i siste liten :) Massevis av blader og magasiner til henne, han, barna og tenåringen! :)

Tips til julegaver som føles bra:


Gi vann - Yme lager brønner på steder der det ofte er tørke. Da slipper jentene å bære vann mange timer hver dag, og de slipper å bli overfalt på veien. I stedet kan de gå på skole, fullføre utdanning, få gode jobber og bidra til å utvikle samfunnet. Verdens fineste julegave å gi :)

Gi en skog - den som får denne gaven blir skogeier! Skogen består av 50 trær. Kirkens nødhjelp :)

Gi mat til tre barn på flukt - Røde kors deler ut matesker til barn på flukt. De får blant annet ris, hermetikk, erter, olje, tomatpure, sukker, te og linser :)

Gavekort på tjenester

Tom for penger? Gi bort litt av tiden din og lag et gavekort på feks barnepass til ei venninne, vaskehjelp til foreldrene dine, massasje til kjæresten din eller male veggen til bestemoren din? :) 

Venter du forgjeves på en pakke som ikke rakk frem i posten? Skriv ut et bilde eller lag en tegning av gaven og pakk den inn. Det er jo hyggelig å ha en gave til gode også :)

God jul :)

Mest populære innlegg:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gave til kjæresten (hun)

Hva skal du kjøpe til dama i år? En romantisk gave eller en personlig gave? Eller kanskje en feriegave? Eller hva gjør du hvis dama allerede har ALT? Fortvil ikke, her får du julegavetipsene til henne som hun virkelig vil elske!

Julekalender til jente/dame (datter, venninne eller kjæreste)

Ansiktskrem Hennes favorittmagasin God sjokolade, kaffe eller te Flaxlodd Duftlys i hennes favorittduft Leppepomade Håndkrem Dusjsåpe Ansiktsmaske Negllakk Truser Sokker Ice Drops Hjemmelagde småkaker Badekuler Smykke Kinderegg Kjærlighet på pinne Se også: Julekalender til småbarnsmødre

Julegavetips til mannen

Vi har samlet massevis av julegavetips til mannen som både er morsomme og praktiske! Og ikke koster de skjorta heller :) Gun alarm clock - Er mannen vanskelig å få ut av sengen om morgenen? Gjør det litt morsommere for han å våkne! :) Mini-espresso - helt genial gave til mannen som elsker kaffe og som ofte er på farten. Nypresset kaffe på fisketur? Null problem :D IQ-spill-boks - denne gaven passer for menn som virkelig liker å utfordre de små grå! Bean boozled jumbo spinner Jelly Belly - sinnsykt morsomt spill går ut på at man snurrer pilen for å finne hvilken farge du skal spise, velge en gelebønne i samme farge og spise den! MEN det som er gøy er at noen av bønnene smaker hele fryktelig og det er umulig å se hvilke som smaker hva. Jordbærsmoothie eller død fisk? Menn med sans for humor vil digge dette spillet :D Automatisk visp - perfekt gave til mannen som er glad i å lage mat! Utrolig praktisk :) Objektivkrus - til mannen som er fotografering og kaffe. M

Julegavetips til jenter 3-5 år

Her finner du julegavetips til jenter på 3 år, 4 år eller 5 år. Vi har gjort litt research og funnet de gavene som de ønsker seg aller mest :D Julegaver til små prinsesser De fleste jenter i denne alderen elsker prisesser og alt som er rosa. Disse gavene er sikre vinnere :) ♥  Elsa sminkedukke - perfekt for jenter som vil lære seg å lage flette. ♥  Rosa speilbord m/krakk - søtt, rosa speilbord til små prinsesser. ♥  Disney prinsesse bokhylle - bokhyllen som små prinsesser vil elske ♥  Prinsessetelt - en liten prinsesse må jo ha et slott. ♥  Nydelig rosa prinsessekjole - prinsesser kan aldri få nok prinsessekjoler. Flere julegavetips til jenter 3-5 år ♥  Rosa rålekkert lekekjøkken - dette lekekjøkkenet har høy kvalitet og utrolig mange fine detaljer. Vil nok bli brukt i mange år fremover <3 ♥  Stort dukkehus med 11 rom og 30 møbler - dette dukkehuset er så stort at flere kan leke med det samtidig. Og det er en fordel, så unngå man krang

Julegavetips til alle i familien

Planlegger du å handle julegaver på nett i år? Her får du tips til spennende nettbutikker der du kan handle julegaver til hele familien: Morsomme og nyttige gaver Disse nettbutikkene har masse flotte gaver til voksne og litt større barn. Mye spennende og moro å velge mellom. Coolstuff.no Ali Express Miniinthebox.no Banggood.com SmarteGadgets.no Gamezone.no Til den som har alt Bilder som leker med tekst, gavekort på lydbøker og opplevelsesgaver. PictureIt.no Storytel.no (gavekort) TrueStory.no Parfymerier og hårpleie Lyko.no Kicks.no Nicebeauty.no Eleven.no Nordicfeel.no LookFantastic.no Leker, spill og klær Kjempeutvalg leker, spill og klær til barn i alle aldre. Lekmer.no BabyStore.no Mimmis.no Trening og livsstil Sportamore BlackSnow.no Bøker Adlibris.no Ark.no Klær og accesories Boozt.no Bik Bok Woodooshop.no Superkul.no Mobiler, data og foto MyTrendyPhone.no SmartPhoto VistaPrint Reiser og ferie Alpereiser

Julegavetips til venninne og søster

Lurer du på hva du skal kjøpe til søsteren eller venninnen din? Vi har plukket ut noen norske nettbutikker som selger masse flotte og ikke alt for dyre venninne- og søstergaver!

Personlige julegaver

Personlige julegaver er noe av det fineste å gi og mottakeren føler at du virkelig at lagt sjelen i gaven. En personlig julegave er en gave som betyr noe både for deg og for den du gir den til. Og som det ligger mye omtanke bak.