Gå til hovedinnhold

Give away - vinn legosett!



Vi deler ut tre flotte legosett: Duplo, Junior og Friends 😍😍😍

Skriv hvilket du ønsker deg, lik gjerne Facebooksiden vår og del denne siden om du vil :D 💕

Vi trekker tre heldige vinnere søndag 18.desember! 🎅🎁

Vinnerene annonseres på Facebooksiden vår.

Lykke til 🍀😘


Lego er alltid populære julegaver. Ungene elsker det og foreldrene kan nyte rolige stunder i romjulen mens barna bygger og koser seg.

Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Aktivitetskalender: 24 forslag til alternativ julekalender

En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år? 

Julegaver med mening

Julen handler jo om å gi, men i dag har jo folk stort sett det de trenger. Hva er vel ikke da bedre enn å gi en gave til noen som virkelig trenger det? En som blir steike, hoppende glad for gaven! Og som kanskje til og med blir lykkelig i lang tid etterpå på grunn av gaven? Designed by Freepik

Gavetips til farsdag

Til søndag er det farsdag og dette er jo en ypperlig anledning til å gjøre litt ekstra stas på far. Bak en kake, skriv et fint kort og kjøp en liten gave. Her får du noen tips til farsdagsgaver: - En god bok. Til far kan vi bl.a. anbefale " En sjøens helt: Gullgutten " av Jon Michelet, " Fredens sekretær " av Geir Lundestad eller " Pondus: Fjorten av samme sorten " -  Magnetarmbånd  - genial gave til handymannen eller hobbysnekkern! - Godlukt til far, både  aftershave ,  parfyme  eller en  god deodorant . - En god flaske rødvin er alltid populært. Dette er jo også noe mor kan få glede av :) - Skjorter , t-skjorter og  gensere er en fin gave til far og noe han alltid trenger. - Pappaer blir også glad for blomster ! Og har du ikke anledning til å besøke han på farsdag kan blomster med bud fra Euroflorist være løsningen! Her finner du flere gavetips til mannen :)

Julegavetips til barnehageansatte

Det er en koselig tradisjon å gi julegave til de ansatte i barnehagen. Det er også en fin måte å vise omtanke og takknemlighet til dem som tar vare på barna våre. Første året du skal kjøpe gave til de barnehageansatte lurer du kanskje på ting som: Hvem av de ansatte skal jeg gi til? Bør jeg kjøpe gave til alle, kun kontaktpersonen eller skal jeg velge ut de jeg føler har mest med barnet mitt å gjøre? Eller skal jeg gi en fellesgave? Hvem skal du kjøpe gave til? Størrelsen på barnehagen har mye å si når du skal avgjøre hvem du skal gi til. I en liten familiebarnehage er det naturlig at du gir en fellesgave eller en gave til hver av de ansatte. Er det en stor barnehage med mange avdelinger, gir du til de som jobber på barnets avdeling. I noen barnehager så flyter avdelingene litt over i hverandre. Da er det kanskje mest naturlig å gi til de ansatte du føler er mest sammen med barnet ditt, eller en fellesgave til personalrommet. Er du i tvil kan du snakke med andre foreldre i barn

Inspirasjon til hjemmelaget julekalender

Hjemmelaget julekalender trenger ikke å være så avansert, men liker du å være kreativ med hendene er det store muligheter for å slå seg løs. Trenger du litt inspirasjon til julekalender-prosjektet? Sjekk ut disse flotte kalenderene 😍

10 julegaver til den som (virkelig) har alt

Det er ikke lett å kjøpe gave til dem som har alt og som sier de ikke ønsker seg noe. Men det betyr bare at du må være litt ekstra kreativ, og her er noen gavetips som vil gjøre susen.