Gå til hovedinnhold

Romantiske gavetips til Valentines day!

Valentines day er en fin anledning til å gjøre litt ekstra stas på kjæresten og deg selv. Lag en god middag, se en romantisk film og ikke glem å brenne levende lys.


Her er fire sexy gavetips som passer både til han og henne:

Fifty Shades Of Grey - boken alle prater om! En av de mest sexy romanene som finnes på markedet. Kan gjerne leses sammen med kjæresten <3 Og etter at dere har lest boka har dere kanskje lyst til å prøve noen av disse lekene?

Stay playful - Frekt og søtt erotisk spill på norsk.  Kan gjøre Valentines day til en utforglemmelig kveld!

Kroppsmaling sjokolade - mørk sjokolade til å smøre på kjæresten. Mmm :)

Varmende massasjeolje - gi kjæresten din en deilig massasje med denne varmende massasjeoljen. Anbefales virkelig :)




Mest populære innlegg:

60 gavetips til julekalender (til kjæresten, mannen)

Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Her er 60 gavetips:

75 gavetips til julekalender

Julekalender er morsomt å få både for små og store. Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som inspirasjon til julekalenderen din. Har du egne tips må du gjerne poste dem i kommentarfeltet under :)

🛍️ Den store Black Friday Week guiden (oppdateres hele dagen)

Black friday er blitt den stor shoppedagen i Norge. Det er gode tilbud i mange nettbutikker, og mulighetene for å gjøre et kupp på Black Friday er STOR! Black Friday varer ofte hele uken og kalles da Black Week. Noen har tilbud i helgen og kaller dette Black Weekend. Ja, vi elsker BLACK FRIDAY !

Julegavetips til baby

Hva er vel ikke morsommere enn å handle gaver til babyen? :) Her får du 8 julegavetips til babyen som både er morsomme og nyttige: Lekematte - perfekt når babyen skal lære å krabbe. Babygym - kjempegøy for babyen og god avlastning for foreldrene. Musikkuro - koselig å ha over senga til babyen :) Lammeskinn - lunt og godt for babyen Bæresele (Ergobaby) - til glede både for babyen og foreldrene Kjølebitering - et must når babyen får tenner! Skwich - Klassisk treleke som er fantastisk morsom for babyer! Babyklosser - bøtte med klosser for de minste. Alltid populær :)

Pakkekalender til barn 1-2 år

Her gjør vi det enkelt, let`s face it; de bryr seg ikke spesielt om hva som er inni pakka, papiret er ofte det morsomste, og de kommer ikke til å huske noe av det når de blir eldre likevel ;) Men moro er det!! :) Duplo lego - kjøp en eske eller to og pakk inn noen få biter hver dag. Byggeklosser - en eller to klosser i hver kalenderpakke. Andre lekesett for småbarn, f.eks    Aktivitetskube  - en del i hver pakke. Lekematte og stableklosser  - pakk inn en del i hver pakke. Sett med lekemat - denne pakken inneholder 25 deler. Perfekt :) På julaften har barnet et helt fiks ferdig lekesett, som det vil ha glede av lenge etter at adventstiden er over! :) Andre ting som friste en liten toddler er: Biterangle - har den lille tenner på gang vil dette være en populær kalendergave :) Pakk inn en DOLLRULL - det blir garantert en artig morgen eller ettermiddag for poden (og litt rydding for deg etterpå, men det er det verdt) ;) Kjøp en pakke med klistremerker og

Gavetips til den som har alt

Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Da blir det opp til oss å vri hjernen litt og tenke ekstra kreativt :D

Julegaver i siste liten (gavekort og gaver som ikke må sendes i posten)!

Ute i siste liten? Mangler du fremdeles noen julegaver? Fortvil ikke, noen av de flotteste gavene kan du handle like før de skal legges under treet! :) Gavekort på nettbutikk Mange nettbutikker selger gavekort man enten selv kan printe ut og pakke inn eller sende direkte på e-post: Hos  CDON.no  kan du sende gavekortet direkte til mottakerens e-post og velge at det skal mottas på julaften.  Gavekort hos Lindex : Mange jenter elsker Lindex fordi klærne er fine og det samme er prisene. Dette gavekortet kan du dessuten skrive ut selv hjemme. Gavekort hos BlueBoxShop : Nettbutikken som har alle de fine tingene og helt perfekte gaver :) Reisegave Bestill en reise til din kjære, foreldrene dine eller hele familien. Det trenger ikke koste mye hvis du setter sammen din egen tur. Billige flyreiser og hotell finner du blant annet på Skycanner.no  :) Magasin og bladabonnement Et bladabonnement er en kjempeflott julegave som mottakeren kan glede seg over lenge :) H

Julegaver med mening

Julen handler jo om å gi, men i dag har jo folk stort sett det de trenger. Hva er vel ikke da bedre enn å gi en gave til noen som virkelig trenger det? En som blir steike, hoppende glad for gaven! Og som kanskje til og med blir lykkelig i lang tid etterpå på grunn av gaven? Designed by Freepik